Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Baterii bucatarie filtru apa Grohe Blue

grohe-blueGROHE Blue® îţi îndeplineşte acest vis. GROHE Blue® este o baterie  de bucătărie echipata cu filtru  încorporat pentru a asigura apa pură, cu un gust excelent direct de la robinet.
Filtrul de înaltă performanţă elimină toate substanţele care afectează gustul apei de la robinet. Un test independent format dintr-un grup reprezentativ de persoane a fost efectuat pentru a compara apa dispersată de GROHE Blue®  cu trei feluri diferite de apă minerală negazoasă de calitate superioară. Rezultatul: majoritatea au preferat gustul – GROHE Blue®! Fii sigur că nu ratezi gustul curat şi  proaspăt al GROHE Blue®.

Informatii:

GROHE BLUE
 
CONFORT
Apă cu gust proaspăt – plată, medie sau minerală – direct de la robinetul din bucătărie.
Sistemul de filtrare inovator al robinetului nou GROHE Blue® 2 transformă apa potabilă obişnuită într-o apă curată cu gust proaspăt, care se poate compara cu tipuri de apă minerală de o calitate ridicată.
Sistemul integrat de răcire şi carbonizare nu răcoreşte doar apa la o temperatură ideală de băut, de 6 ºC, ci vă oferă posibilitatea de a obţine apă mai mult sau mai puţin mineralizată. Astfel toată familia este mulţumită – şi prietenii şi cunoscuţii dvs. se vor bucura de posibilitatea de a alege.
“Şi ochiul bea”
Chiar şi cea mai bună apă este mai bună atunci când este servită corespunzător.  Din acest motiv, de sistemul GROHE Blue® 2 aparţine şi o carafă de sticlă elegantă, proiectată în mod special de echipa GROHE Design. O prezenţă mult mai plăcută decât orice sticlă PET. Carafa şi pahare cu un design potrivit se pot comanda prin internet la adresa: www.grohe.com
Un gust convingător de proaspăt.
Gustul proaspăt al apei filtrate de GROHE Blue® convinge: Un test reprezentativ, în cadrul căruia consumatorilor le-a fost prezentată apa GROHE Blue® în comparaţie cu alte trei tipuri de apă plată de o calitate superioară dovedeşte: în domeniul gust proaspăt GROHE Blue® obţine un punctaj mult mai bun.
În plus: cafeaua şi ceaiul au un gust mult mai bun dacă se prepară cu apa filtrată cu sistemul GROHE Blue®. Să nu mai vorbim de faptul că nu mai este necesară curăţarea atât de des de calcar al aparatului de fiert apa, al automatului de cafea sau a fierului de călcat, datorită reducerii conţinutului de calcar al apei filtrate cu GROHE Blue®. 73% a consumatorilor chestionaţi susţin faptul că apa GROHE Blue® are un gust proaspăt. În comparaţie, numai 63% susţin că apa minerală A (locul 2) are un gust proaspăt.
O utilizare foarte uşoară.
Apa proaspătă, răcită – şi mineralizată funcţie de gustul fiecăruia – obţineţi acum prin rotirea mânerului stâng al noului GROHE Blue® 2. La prima rotire obţineţi apă plată răcită. La următoarea rotire obţineţi apă răcită uşor mineralizată, care corespunde apei medii din comerţ. La cea de a treia rotire se obţine o apă puternic mineralizată. Cantitatea individuală a acidului de carbon dorit se poate regla la instalare. LED-ul integrat din mânerul stâng indică capacitatea de filtrare. Astfel veţi şti întotdeauna când este necesară schimbarea filtrului.
Mânerul drept de pe robinet este pentru apa obişnuită, caldă şi rece, cu care sunteţi obişnuit.
Savoarea nu poate fi mai avantajoasă şi obţinută într-un mod mai comod.
Nu mai trebuie să căraţi lăzi – şi economisţi bani. Deoarece apa obţinută cu GROHE Blue® 2 costă aproximativ o zecime a apei Premium – economisiţi până la 500 euro pe an.
Cartuşul de filtrare GROHE Blue® se poate schimba cu o mişcare simplă. Un cartuş este suficient pentru îmbunătăţirea a cca. 600 l* apă, ceea ce corespunde cu cca. 50 lăzi apă minerală – necesarul mediu pe an al unei familii de patru persoane.
SISTEMUL
GROHE Blue® 2
 
În natură, apa se filtrează prin diferite straturi de pământ şi piatră şi obţine astfel gustul său optim. Sistemul de filtrare a bateriei GROHE Blue® 2 procedează asemănător: apa se îmbunătăţeşte în patru faze cu ajutorul unui filtru special – iar gustul este îmbunătăţit continuu:
1. Sistem de prefiltrare: reţine particulele brute
 
2. Schimbătorul de ioni: face apa mai moale prin reducerea conţintului de calcar şi filtrează metalele grele cum ar fi plumbul şi cuprul din apă.
3. Filtrul activ de carbon: îndepărtează mirosul şi gustul neplăcut cum ar fi clorul şi legăturile organice.
4. Filtrul de particule fine: reţine tot ce are o mărime mai mare de 10 μm
 
Carbonizatorul integrat într-o cutie ce se află sub baterie transformă apa filtrată şi răcită funcţie de gustul fiecăruia în apă plată, apă minerală medie sau puternic mineralizată.
 
 
Ca apa GROHE Blue® 2 să nu atingă apă nefiltrată sau cu conţinut de metale, baterie de o calitate superioară are două conducte separate – una pentru apa potabilă obişnuită şi una pentru apa potabilă îmbunătăţită cu GROHE Blue® 2. Astfel se evită modificarea gustului.
GROHE Blue® 1
 
GROHE Blue® 1 este soluţia alternativă pentru persoanele care preferă apa naturală plată. Şi aceasta transformă, datorită tehnicii inovatoare de filtrare GROHE Blue® apa simplă de la robinet în apă proaspătă, curăţată de toate substanţele care ar putea influenţa gustul. Bateria GROHE StarLight® Chrom are aceleaşi două conducte separate ca şi GROHE Blue® 2 – una pentru apa filtrată şi una pentru apa nefiltrată. Cine preferă deci apa nerăcită, plată nemineralizată, nu trebuie să renunţe la gustul extraordinar oferit de GROHE Blue®!
 
 
 
Protejarea mediului pe o perioadă îndelungată
În final, utilizarea unui sistem GROHE Blue® 2 reprezintă şi respectarea mediului înconjurător: pentru obţinerea unui litru de apă minerală se utilizează în mod incredibil 7 litri de apă – numai în Germania acest lucru înseamnă 60 km³ pe an, şi prin urmare mai mult decât cantitatea lacului Bodensee.
Producţia de apă minerală înghite numai în Germania 2.800 Megawaţi de energie – şi pentru producţia sa se emite CO² egal cu 620.000 de autoturisme Diesel.
 
Conform evaluărilor făcute de WWF (World Wide Fund for Nature) industria apei consumă anual în jur de 1,5 milioane de tone de plastic, care în mare parte nu se reciclează, ci se aruncă la gunoi.
GROHE Watercare®
Numele GROHE WaterCare® semnifică promisiunea de a face tot posibilul de a asigura resursele de apă necesare pe viitor. Din acest motiv dezvoltăm produse cum ar fi GROHE Blue® 2, care fac posibilă economisirea de apă şi energie, fără a neglija confortul.