Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Seturi de dus GROHE Rainshower Flower-BATERII-LUX.ro

Colectia GROHE Rainshower Flower

 

 

 

 

 Dușuri plăcute de vară inspirate dintr-o gamă de flori minunate

Colecția GROHE Rainshower® Flower concepută pentru o experiență plină de culoare a dușului

Culorile verii ne înconjoară de îndată ce pășim în afara casei, oferindu-ne o sursă nesfârșită de bucurie și inspirație. A sosit momentul să vă decorați casa cu flori proaspete și acest lucru nu se oprește la ușa băii. Datorită GROHE, această invazie florală se poate extinde chiar și în cabina de duș prin colecția  de dusuri Rainshower® Flower. Inspirate de câteva dintre cele mai frumoase flori de vară, aceste dușuri sunt destinate să aducă bucurie și culoare în amenajarea băii.

Noua colecție florală face posibilă crearea cu ușurință a unui decor de baie vesel și plăcut, fiind o versiune inspirată a dușurilor de mână GROHE Rainshower® Icon, renumite pentru suprafața de pulverizare în formă de inel și pentru cele mai importante premii pentru design de produs cu care au fost distinse. Puteți alege dintr-o gamă de 6 culori proaspete, astfel încât toate gusturile sunt satisfăcute, existând un model potrivit pentru a pune în valoare amenajarea deja existentă a băii. Varietatea gamei de culori a devenit posibilă prin combinarea dintre fațeta colorată a dușului și elementul din silicon în forma de petale de floare, într-o culoare contrastantă, ce îndeplinește și funcția de element anti-șoc pentru para de duș. De la roșu-galben “Tulip” – laleaua și portocaliu-galben “Sunflower” – floarea-soarelui, la alb-galben “Daisy” – margareta, de la roz-alb “Orchid” – orhideea și violet-alb “Lily” – crinul la albastru-alb “Blubell” – clopoței – oricine care apreciază frumusețea naturală a florilor va fi cucerit de colecția GROHE Rainshower® Flower.

Armonia între formă, funcționalitate și culoare

Pentru a aduce un plus de culoare într-o baie sobră sau pentru a anima o cameră de baie familială adăugați câteva materiale textile colorate pentru a crea acea senzație specială de vară. Aspectului proaspăt i se adaugă o experiență superioară a dușului. Tehnologia GROHE DreamSpray® distribuie apa uniform prin toate duzele dușului și produce o pulverizare uimitor de moale pentru a răsfăța pielea cu o mulțime de picături delicate, asemenea celor de ploaie. Colecția de dușuri satisface întrutotul atât nevoia de energizare a corpului dimineața, cât și alungarea stresului seara, după o zi lungă de muncă. Așadar, alegeți-vă modelul preferat din colecția GROHE Rainshower® Flower! [sursa:grohe.ro]